Firstbeat Tykystudio

Suoraa puhetta työkyvystä
Mitä tykkäsit Tykystudiosta? Täytä palautekysely!
Vieraana Guy Ahonen

Kumpi käy yhteiskunnalle kalliimmaksi: työttömyys vai puutteellinen työhyvinvointi? Miten tykytoiminta saadaan kannattavaksi?

Neljännessä Tykystudio-jaksossa henkilöstötalouden professori Guy Ahonen pohtii, miksi työhyvinvoinnissa piileviä säästöjä ei huomioida tarpeeksi ja miten henkilöstön tuottavuuteen voidaan vaikuttaa.

Vieraana Pippa Laukka

Johtuuko uupumus elintavoista vai työelämän vaatimuksista? Onko hyvinvointi ihmisestä itsestään kiinni?

Tykystudion kolmannessa jaksossa liikuntalääketieteen erikoislääkäri Pippa Laukka pohtii, miten paljon ihminen voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa ja minkälainen merkitys teknologialla on työhyvinvoinnille.

Vieraana Jari Sarasvuo

Onko huonokuntoinen työntekijä myös huonompi työntekijä? Mikä on työnantajan vastuu ihmisen hyvinvoinnista?

Tykystudion ensimmäisessä jaksossa yrittäjä ja mediapersoona Jari Sarasvuo pohtii, mitä ihmisten pahoinvoinnista seuraa yrityksille ja yhteiskunnalle.

Vieraana Timo Ritakallio

Mistä yrityksen johto tietää, että tykyily tuottaa tulosta? Mikä on johtajan vaikutus organisaation työhyvinvoinnille?

Tykystudion toisessa jaksossa OP-ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio kertoo, mihin työhyvinvoinnissa kannattaa panostaa ja miten itse huolehtii jaksamisestaan.

Tilaa Tykystudion seuraavat jaksot suoraan sähköpostiisi!

Mikä Tykystudio?

”Suurin osa hereilläoloajastamme vietetään töissä. Ei siis todellakaan ole yhdentekevää, miten siellä voidaan. Liian usein työhyvinvointi ajatellaan vain virkistyspäivänä tai nippuna liikuntaseteleitä, vaikka se on huomattavasti moniulotteisempi asia, joka vaikuttaa merkittävästi sekä meidän jokaisen terveyteen että yritysten tuloksiin ja koko yhteiskuntaan.

Tykystudio on Firstbeatin oma videosarja, jossa työkyvystä ja sen vaikutuksista keskustellaan avoimesti mielenkiintoisten ja asiantuntevien vieraiden kanssa.”

Juho Tuppurainen, Firstbeatin varatoimitusjohtaja

tykystudio-form-section-bg.jpg

Pidä tekijät töissä – Hanki Firstbeatin Työkykykartoitus

Maksa työntekijöidesi hyvinvoinnista, älä heidän sairauksistaan.

Huolehtimalla ajoissa henkilöstösi hyvinvoinnista voit parantaa työtyytyväisyyttä, vähentää merkittävästi sairauspoissaoloja* ja saada parempia tuloksia. Yhden sairauslomapäivän laskennallinen hinta on noin 350 euroa.

Nyt saat Firstbeatin Työkykykartoituksen tarjoushintaan 319€/työntekijä (+ alv 24%). Paketti sisältää 2 Hyvinvointianalyysi-mittausta henkilökohtaisella puhelinpalautteella.

*Firstbeat Työkykykartoituksen avulla sairauspoissaolojen määrä on asiakasyrityksissämme vähentynyt jopa yli 30 %.

Hyödynnä tarjous!

Mikä Työkykykartoitus?

Firstbeat Työkykykartoitus mittaa koko henkilöstösi Firstbeat Hyvinvointianalyysilla.
  • Sydämen sykevälivaihteluun perustuva Hyvinvointianalyysi antaa yksilöllistä tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnasta.
  • Työntekijät saavat mittauksesta henkilökohtaisen palautteen sekä ohjausta heidän hyvinvointiaan tukeviin valintoihin.
  • Riskitapaukset ohjataan eteenpäin työterveyteen, jotta he saavat tarvitsemaansa apua ja hoitoa mahdollisimman pikaisesti.
firstbeat-tyokykykartoitus-videobg.jpg

Miten itse voit?

Mittaa stressitasosi Firstbeat Hyvinvointianalyysilla.

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kertoo, onko elimistösi tasapainossa. Sen avulla tunnistat stressitekijät niin työssä kuin vapaa-ajalla ja opit löytämään juuri sinulle sopivimmat palautumiskeinot.

Hyvinvointianalyysi arvioi unesi laatua ja riittävyyttä, mikä helpottaa tekemään oikeita muutoksia iltarutiineihisi. Hyvinvointianalyysi mittaa myös fyysistä aktiivisuutta ja kannustaa lisäämään liikettä arjen keskelle. Pienetkin muutokset päivittäisissä toimissa voivat ajan myötä parantaa hyvinvointiasi merkittävästi.

Tiesitkö, että sivuillamme julkaistaan myös blogia?

Kehoa saa ja pitääkin kuormittaa, eikä elimistön voimavarojen väheneminen ole vaarallista. Stressin ja palautumisen sopiva tasapaino mahdollistaa kehittymisen elämän eri osa-alueilla.
Palautuminen on fysiologinen prosessi, jolloin elimistö palautuu kuormitusta edeltäneeseen tasapainoon. Sen aikana autonomisen hermoton parasympaattinen haara aktivoituu ja laskee kehon vireystilaa.
Johtajilta vaaditaan hyvää fyysistä valmiutta kestää johtamistilanteita. Asetelmassa on paljon yhtäläisyyksiä huippu-urheilun kanssa: vaatimustaso on korkea ja vastuu on viime kädessä johtajan harteilla.