tykystudio_header_2.png

Paljonko tekemätön työ maksaa?

Suoraa puhetta työkyvystä
Firstbeat-Guy-Ahonen-pitkä-v2

Firstbeat Tykystudio

Vieraana Guy Ahonen

Kumpi käy yhteiskunnalle kalliimmaksi: työttömyys vai puutteellinen työhyvinvointi? Miten tykytoiminta saadaan kannattavaksi?

Neljännessä Tykystudio-jaksossa henkilöstötalouden professori Guy Ahonen pohtii, miksi työhyvinvoinnissa piileviä säästöjä ei huomioida tarpeeksi ja miten henkilöstön tuottavuuteen voidaan vaikuttaa.

Katso lisää aiheeseen liittyvää sisältöä

Luo yrityskulttuuri, joka tukee hyvinvointia. On yrityksen vastuulla informoida, innostaa ja opastaa henkilöstöä huolehtimaan itsestään ja työkyvystään olemassa olevien keinojen puitteissa.
header-blog-hyvinvointi-tyontekijan-jaksaminen
Elämämme ja arkemme on kääntynyt päälaelleen hetkessä. Sekä työelämän että vapaa-ajan rutiinit ovat menneet enemmän tai vähemmän uusiksi, ja samalla ajatuksemme ovat täyttyneet terveys- ja taloushuolista.
Kun liikkumattomuuden hintalappu lyödään pöytään, kohauttaa Matti Meikäläinen olkapäitään: ei paljon liikuta. Ja tottahan se on – harva jaksaa kiinnostua numeroista, ellei kyse ole omasta lompakosta.

"Hyvinvoiva henkilöstö on kilpailuetu"

"Hyvinvoivat työntekijät ovat tuottavia ja innovatiivisia. Hyvinvoiva henkilöstö on yritykselle ihan oikea kilpailuetu. Kuten Guy Ahonenkin sanoo, mitään hyvää ei yleensä saa ihan ilmaiseksi. Panostustakin siis tarvitaan. Mutta jos rahat käytetään oikein, tuottavat tykytoimintaan laitetut eurot itsensä takaisin – jopa kuusinkertaisena.

Pitää kuitenkin tietää, mitä tehdään. Tämän takia on ehdottoman tärkeää kartoittaa lähtötilanne, minkä jälkeen voidaan tehdä oikeita korjausliikkeitä. Myös säännöllinen seuranta on tärkeää. Työhyvinvointi ei ole mikään yksittäinen projekti vaan jatkuva prosessi."

Niina Karstunen, Firstbeatin hyvinvointiasiantuntija

Kerro mielipiteesi!

Paljonko tekemätön työ maksaa?

Uusi tapa tukea työntekijöidesi kehon ja mielen hyvinvointia

Firstbeat Life on tilauspohjainen työhyvinvointiratkaisu moderniin työkykyjohtamiseen ja olennainen osa ennakoivaa terveydenhuoltoa.

Firstbeat Life Corporate kattavaan yritysraportointiin.

Luotettava mittalaite sykevaihtelu- ja liikemittaukseen.

Mobiilisovellus stressin ja palautumisen seurantaan.

Henkilökohtainen valmennus tarjoaa lisätukea.

1 Firstbeat-Life-laptop-device-bg3-coach-2-1560x1080-1-768x532

 

tykystudio-form-section-bg.jpg

Olemme auttaneet yli 10,000 organisaatiota.

Onko nyt teidän vuoronne lähteä mukaan muutokseen?

Yli 300,000 työntekijää on jo parantanut hyvinvointiaan kanssamme.
Jopa 88%  työntekijöistä lähtee mukaan muutokseen.

Ota yhteyttä!