Firstbeat Technologies

Haussa Suomen parhaiten palautuva työyhteisö 2019

#unensm

Auta työntekijöitäsi nukkumaan ja tekemään työnsä paremmin

Hyvä uni on paitsi yksilön tärkeimpiä voimavaroja myös yrityksen merkittävimpiä kilpailuetuja. Unen määrän lisäksi unen laatu vaikuttaa huomattavasti kokonaispalautumiseen eli siihen, millainen olotila, jaksaminen ja suorituskyky meillä on seuraavana päivänä. Hyvin levänneenä palaudumme tehokkaammin, ajattelemme kirkkaammin sekä meillä on parempi suorituskyky.

Nyt otetaan mittaa unesta!

Jo kolmatta kertaa järjestettävät Unen SM -kisat käydään tänä vuonna yksilösarjan lisäksi myös työyhteisösarjassa. Haussa on nimittäin Suomen parhaiten palautuva työyhteisö 2019.

Osallistuminen kisaan on helppoa: kysy tarjous Firstbeat Hyvinvointianalyysista organisaatiollesi viereisellä lomakkeella. Voittaja, toisin sanoen Suomen parhaiten palautuva työyhteisö 2019, valitaan vertaamalla Hyvinvointianalyysin ryhmäraporttien keskiarvopisteitä unen pituuden sekä palautumisen määrän ja laadun osalta. Lisäksi ne yritykset, joiden unen palauttavuus ja määrä yltää mittauksessa yli keskiarvon, palkitaan Parhaiten palautuvat työyhteisöt -sertifikaatilla.

  • Osallistumisen hinta alkaen 140 € per henkilö, sisältäen 3 vrk mittauksen, henkilökohtaisen raportin sekä yksilö- tai ryhmäpalautteen. Saat lisätietoa hinnoista tarjouksen jättämisen jälkeen.
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.3.2019.
  • Mittausten on oltava suoritettuina viimeistään 31.3.2019.

Osallistumalla kisaan saatte henkilöstönne hyvinvoinnista arvokasta tietoa, joka vaikuttaa koko yrityksenne hyvinvointiin ja suorituskykyyn aina rekrytointia myöten. Lisäksi luotte positiivista mielikuvaa yrityksestänne. Kertokaa osallistumisestanne myös somessa kisahäsärillä #unensm, jotta muutkin tietävät, että henkilöstön hyvinvointi on teille tärkeä asia.

Lue kilpailun säännöt täältä.

Kysy tarjous organisaatiollesi osallistuaksesi kisaan:

Mikä Unen SM?

Unen SM on suomalaisten työyhteisöjen kesken käytävä kilpailu, joka tähtää unen ja palautumisen arvostuksen nostamiseen sekä työtehon ja -hyvinvoinnin lisäämiseen suomalaisissa työyhteisöissä. Kilpailun järjestää Lifted yhteistyössä Firstbeatin, Radissonin ja Yksi Elämän kanssa. Unen Suomen mestariksi ja Suomen parhaiten palautuvaksi työyhteisöksi 2019 kruunataan se työyhteisö, jossa nukutaan keskimäärin palauttavinta unta.Mukaan voi ilmoittautua mikä tahansa suomalainen työyhteisö, minimiosallistuja määrä on kuitenkin 8 henkilöä.

Kilpailu käydään aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan myös yksilösarjassa, johon haastetaan mukaan moninainen joukko yrityselämän vaikuttajia.

Lue lisää kilpailusta Unen SM -sivuilta.